Detailed Notes on فیلم آنفولانزا زیرنویس چسبیده
Detailed Notes on فیلم آنفولانزا زیرنویس چسبیده
Blog Article
آب را درون کتری بجوشانید و اجازه دهید برای مدتی سرد شود. در ادامه نصف قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب حل نمایید.
بسیاری از سرفههای مربوط به آنفلوآنزا حدود ۲ هفته طول میکشند.
خوشبختانه بخش عمدهای از این عفونتها ناشی از ویروسهای ساده تنفسی بوده که مشکل عمدهای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.
عضو انجمن علمی میکروبشناسی ایران بیان کرد: سه نوع واکسن برای آنفلوانزا داریم. یکی واکسن ایرانی "فلوگارد" است که افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان نمیتوانند آن را تزریق کنند و واکسن هلندی چهار ظرفیتی "اینفلووک" و فرانسوی "وکسی گریپ" نیز موجود است و طبق پروتکل میشود برای کودکان هم تزریق کرد.
این کارشناس مبارزه با بیماریهای علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه میشود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.
در برخی افراد، سرفه و احساس خستگی ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه یابد، در حالی که از دست دادن اشتها ممکن است برای مدتی اثر خود را از دست ندهد.
بیشتر پزشکان توصیه میکنند واکسن را تا اوایل آبان دریافت کنید تا بدن بتواند قبل از شروع فصل آنفلوآنزا، آنتیبادیهای مناسب را بسازد. البته بعد از این تاریخ هم هنوز برای دریافت واکسن دیر نیست.
به همین دلیل، توصیه میشود که سالانه واکسن آنفولانزا انجام شود. به طور خاص، افراد زیر در معرض خطر قرار میگیرند:
ذات الریه یا سینه پهلو از جمله بیماریهای ویروسی است که در اثر ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا ایجاد میشود.
در صورتی که ویروس روی دست شما منتقل شده باشد، هنگامی که دهان، چشمها و بینی خود را لمس کنید وارد بدنتان میشود.
واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد و وسیلهای برای جلوگیری از عوارض بیماری است.
مصرف مایعات فراوان و استراحت کافی بخش مهمی از برنامهی درمانی آنفولانزا است. در موارد خفیف ابتلا به آنفولانزا، استراحت و نوشیدن مایعات کافی بسیار مؤثر است؛ اما درصورتیکه به عفونت شدید آنفولانزا مبتلا شوید، ممکن است داروهای ضدویروس برای شما تجویز شود.
علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.
آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن چرا آنفولانزا خوب نمیشه نی نی سایت بیش از حد بدن، میتواند مشکل ساز شود.